Om oss


Frisör, Salong, Sax1, Nordenskiöldsgatan, frisörer,
Nordenskiöldsgatan 9

413 09 Göteborg

Tel: 031-128051


Välkommen att boka tid via telefon.

Stig in till oss och känn atmosfären på Sax1!

 

Här blir du välkomnad av oss tre frisörer: Anneli, Katti, och våran trainee Emma, ett litet och sammansvetsat gäng med stor erfarenhet, härlig gemenskap och gott gemyt. Ja, du kan riktigt känna att du har kommit till en aktiv salong där vi älskar att jobba ihop för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service.

 

Två av oss har faktiskt jobbat tillsammans i snart 25 år. De många åren innebär också en lång relation till flera av våra kunder, med många, regelbundna möten under livets skiften. Många av er har ju faktiskt varit med oss ända från start, då salongen hette Rosette och nedre delen av Nordenskiöldsgatan var ett litet bortglömt hörn. Nu sjuder området runt oss av liv och rörelse och Salong Sax1 är en av de salonger som sticker ut i det folkrika, göteborgska Linné.

 

Vår kundkrets består av kvinnor och män i alla åldrar. Barnen som har fått följa med sina föräldrar kommer tillbaka som vuxna och vill boka en tid. De av oss som börjar komma till åren kanske kommer med färdtjänst för att bli snygg i håret till kalaset eller vardagens välbefinnande.

 

På många vis blir besöket på Sax1 mer än en frisyr. Vår ambition är att ge våra kunder en helhetsupplevelse på flera plan - ett varmt och uppmärksamt bemötande, ett vänligt samtal, en shampomassage, en kopp kaffe, en klippning, en färgning, proffsig rådgivning och kanske en helt ny hårstil som du känner dig nöjd med?

 

Vi använder oss endast av de mest skonsamma och miljövänliga produkter som marknaden erbjuder. Genom vidareutbildning och intresse håller vi oss också hela tiden uppdaterade och följer de senaste trenderna inom klippteknik, hårvård, färg och styling.

 

Viktigast för oss på Sax1 är ändå att du som kommer hit ska gå härifrån med en känsla av välbefinnande. Vara nöjd med din frisyr och känna att du har haft en trevlig stund.

 

Så välkommen tillbaka till Sax1!

 

Anneli, Katti & Emma

 

 

 

 

 

Copyright © Sax1 2019